Lediga tjänster på Stenkällegården

Stenkällegården är ett familjeägt företag som jobbar med turistverksamhet sommar- och vintertid!
Vill du vara med och jobba för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster?

Inför sommarsäsongen 2024 söker vi:

Lokalvårdare

Är du serviceinriktad, glad, ärlig och positiv, gillar att jobba med människor pålitlig och ansvarsfull, då är Du rätt person att söka sommarjobb hos oss! 
Vi söker Dig som tycker om att hålla rent och tycker det är kul att överträffa gästers förväntningar. Denna tjänst innebär huvudansvar för våra servicehus på campingen samt övriga publika lokaler på området.
Några av arbetsuppgifterna är att städa efter gäster i servicehus och stugor, tvätta sängkläder och städutrustning, byta ut och fylla på diverse saker som papper tvål m.m.
Du bör bo innom ca 5 mils avstånd för att kunna dagpendla.  Bil och körkort är ett krav eftersom inga kommunikationsmedel finns till oss.
Fast timlön + OB. Vi följer HRF avtalet.                                    

Receptionister/Butiksbiträden

Är du serviceinriktad, glad, ärlig och positiv, gillar att jobba med människor pålitlig och ansvarsfull, då är Du rätt person att söka sommarjobb hos oss!

Vi söker Dig som har goda språkkunskaper i svenska, engelska samt även har kassavana.Tyska är meriterande.    Du bör bo innom ca 5 mils avstånd för att kunna dagpendla.  Bil och körkort är ett krav eftersom inga kommunikationsmedel finns till oss.

Arbetsuppgifter består bland annat av att checka in/ut våra gäster och ta hand om våra gäster så dom känner sig välkomna.Ta emot bokningar, informera om närområdet såsom Tivedens Nationalpark och vandringsleder mm.Ge våra gäster/kunder god service och kunna svara på frågor och vara behjälplig. Förutom försäljning och kassatjänst ingår även att packa upp och prismärka varor. Även en del städjobb då  det ska vara rent och snyggt.  Arbetsuppgifterna handlar mycket om försäljning är det viktigt att du kan möta våra gästers behov på ett säljande och serviceinriktat sätt. Vi söker Dig som kan arbeta helger under maj månad, därefter juni-augusti (september) schemalagd arbetstid som är varierande, både dag och kvällsjobb samt helger.

Tidsbegränsad anställning.

Fast timlön+OB Vi följer HRF avtalet.                                      Sista ansökningsdag 15 Maj 2024  Välkommen att skicka in din ansökan

 

Inför vintersäsongen 2021-2022 söker vi:
skiduthyrare, liftvärd/värdinna och snöläggare.

Skiduthyrare:
Du ska serva våra gäster med utrustning för utförsåkning.
I skiduthyrningen ser du till att gästerna får rätt utrustning som sitter bra och som passar personens åkstil och erfarenhet.
Du får även vara med och laga, serva och preparera såväl våra egna som privata utrustningar, så det är viktigt att du är en serviceintiktad, positiv, stresstålig och initiativrik person som gillar att ge bra service och är kvick att hitta svar på såväl frågor som problem som våra gäster kan tänkas ha.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer höga krav på flexibilitet.

Då arbetet handlar mycket om försäljning är det viktigt att du kan möta våra gästers behov på ett säljande och serviceinriktat sätt.
Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet inom serviceyrket och har kassavana!

Liftvärd/värdinna
Som liftvärd/värdinna fyller du en viktig roll på skidanläggningen.
Du ska finnas där som en trygghet för våra gäster och lära nybörjare att åka lift. Då många av våra gäster är i yngre ålder, ser vi gärna att du tycker om att arbeta med barn.
Det är också Du som träffar i stort sett alla anläggningens gäster, så det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning och att du kan svara på gästernas alla möjliga frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen.

Arbetet passar Dig som är engagerad, nyfiken, ansvarfull, har god servicekänsla och kan arbeta självständigt. 
Samt har kassavana då det kan bli att vara avbytare för att sälja liftkort.

Snöläggare:
Som snöläggare arbetar man med att framställa snö i våra nedfarter.
Arbetet består av att flytta snökanoner, slangar samt övervakning av snöläggningen genom temperatur och vindförhållanden.
Du ska tycka om att arbeta utomhus i alla väderförhållanden och du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande. 

Att ha ett tekniskt kunnande och intresse är ett måste då man arbetar med avancerad utrustning.
Du bör vara van att arbeta självständigt samt vara initiativrik. Som snöläggare arbetar man vanligtvis endast under snöläggarperioden, ev kan tjänsten kombineras med någon av de andra tjänsterna!

 

Detta gäller för alla tjänsterna:

Du ska kunna arbeta vid storhelger, sportlovsveckorna 7 och 8.
Fast timlön + OB. Vi följer HRF avtalet.
Bil och körkort är ett måste eftersom inga kommunkationsmedel finns! Du bör bo inom 5 mils avstånd!

Sista ansökningsdag för samtliga tjänster är
den 10 november 2021.
Till tjänsterna vill vi att du mailar oss ditt CV och en personlig presentation till kontakt@stenkallegarden.se

Vintersäsongen brukar dra igång i december, generellt brukar säsongsstarten vara Annandag jul och vara framemot mars-april (beror på vädret).

 

Välkommen att skicka in Din ansökan!
 

 


 


 
 

 

 

 

 

Lediga jobb Stenkällegården

I