Tivedens Vintersport 2023-2024
 

Backar

Barn/nybörjarbacken på hela 700 m lång de övriga på 300 och 500 m.
Två ankarliftar och en knapplift tar er till backens topp där ni väljer vilken nedfart som passar er bäst.

Vi tar kort i liften skiduthyrningen och Trollgrillen.

Skiduthyrning 

I år kommer det att få vara max 3 personer  i vår skiduthyrning. Detta kommer att betyda att endast en i familjen måste komma in och hämta all utrustning, detta betyder att man bör noga i förväg ta reda på skidlängd vikt och skostorlek för snabb utlämning. Vi kommer att göra allt som vi kan men i dessa tider måste vi hjälpas åt. Nu kan ni förboka all utrustning se under fliken uthyrning och hämta i förbokningen. Den är öppen 9 00- 11 00.  Skiduthyrningen är öppen som vanligt 9 00-16 30 och det går även att komma utan att boka.    

Du behöver inte ha egna skidor för att njuta av en aktiv semester hos oss på Stenkällegården. Hyr all utrustning som du behöver hos oss.    Vår kunniga personal hjälper er att hitta rätt i utrustningsdjungeln. Då får ni skidor och annan utrustning efter behov och erfarenhet, till vettiga priser. Vi arbetar med märkena  HEAD, SALOMON OCH ATOMIC

OBS Ni kan också hyra för att ta med på fjällsemestern fråga i skiduthyrningen. Vecka 7 och 8 kan vara svårt då vi har mycket gäster här (om vädret är med oss)

Mat

När det börjar suga i tarmen har stockbrasan fin glöd där man grillar sin egen korv, även här är det begränsat med platser så vänligen håll avstånd även här.
Varför inte köpa en Tivedsburgare i Trollgrillen. Nu tar vi även kort här. 

Skidbackar Stenkällegården
Öppettider Stenkällegården
Priser Liftkort
Uthyrning skidor
Skidskola